TIBIDABAWOOD

Piano Solista

Guitarra Solista

Piano/Veu

Trombó Solista

Grup de Ball

Cor de Nens

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 11 de juny a les 18h.

Plaça Tibidabo, 3-4

Tramvia Blau i Funicular (Av. Tibidabo)

Bus: 111, Tibibus (Pl. Catalunya- trajecte 30minuts/ Sant Genís- trajecte 15 minuts)

Llançadera gratuïta des de Vall d’Hebron

Musicwood
 
Des de 1995 l’escola de música MusicWood s’ha caracteritzat per la seva qualitat, metodologia i educació musical.MusicWood avarca tot tipus d’estils, agrupacions musicals, instrumentistes… Es tracta d’oferir un aprenentatge significatiu i de qualitat a tot l’alumnat, tenint en compte les seves inquietuds, formes d’aprendre, motivacions, coneixements i habilitats musicals.La nostra escola ofereix un ampli ventall de possibilitats per a gaudir estudiant, tocant i experimentant amb la música. Música apta per a tots els públics.

Parc d’Atraccions Tibidabo
El Parc d’atraccions Tibidabo és l’indret màgic i emblemàtic per excel•lència de la ciutat de Barcelona. Us convidem a visitar-nos per fer una ruta per un parc centenari i antic però en constant evolució.
Al llarg de la visita podreu descobrir més de 25 atraccions per a totes les edats, des de les més emblemàtiques com l’Avió o la Talaia fins a les més innovadores com el Dididado o la Muntanya Russa, espectacles de primera línia com l’Hotel Krüeger o el Marionetarium així com tot tipus de serveis per fer la vostra estada al Parc el més còmoda possible!
Alhora també podreu gaudir del Camí del Cel, un passeig amb les millors vistes de la ciutat, a 500 m d’alçada, on a més trobareu les atraccions més històriques com el Museu d’Autòmats i atraccions per a tota la família. El Camí del Cel, un espai escollit per Woody Allen per rodar algunes escenes de la oscaritzada pel•lícula “Vicky Cristina Barcelona”, que s’ha convertit de visita obligada.