Parc d’Atraccions Tibidabo – 2015

COMBOS TRÉMOLO

Strongirls

Machotes

Combo adults 1

Cheers

Nou

Universitaris

Wednesday

Dreaming Tubes

Yo estuve allí

Fridays

Cor Jove

Combo Adults 2

Grup Hip-Hop Jove

Grup Hip-Hop Mares

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 13 de juny a les 18h

Plaça Tibidabo 3-4

Tramvia Blau i Funicular (Av. Tibidabo)

Bus: 111, Tibibus (Pl. Catalunya- trajecte 30minuts/ Sant Genís- trajecte 15 minuts)

Llançadera gratuïta des de Vall d’Hebron

TRÉMOLO, formació musical
 
Benvinguts a TRÉMOLO!
La nostra escola de música té com a objectiu prinicipal fer aflorar de cada persona el millor de si mateixa. Per aconseguir-ho, ens semblen cabdals dos aspectes: personalitzar, en la mesura de les nostres possibilitats, el seu aprenentatge i transmetre dia a dia el gaudi envers el fet musical.
Situada al barri del Farró, entre Gràcia i Sant Gervasi i creada l’any 2009, l’escola ha anat creixent gràcies a la confiança de moltes famílies i alumnes. Actualment, hi trobareu un ampli ventall d’activitats formatives adreçades a totes les edats i nivells (nens i nenes, joves i adults), així com formació musical tant en l’àmbit de la música clàssica com moderna.

Parc d’Atraccions Tibidabo
El Parc d’atraccions Tibidabo és l’indret màgic i emblemàtic per excel•lència de la ciutat de Barcelona. Us convidem a visitar-nos per fer una ruta per un parc centenari i antic però en constant evolució.
Al llarg de la visita podreu descobrir més de 25 atraccions per a totes les edats, des de les més emblemàtiques com l’Avió o la Talaia fins a les més innovadores com el Dididado o la Muntanya Russa, espectacles de primera línia com l’Hotel Krüeger o el Marionetarium així com tot tipus de serveis per fer la vostra estada al Parc el més còmoda possible!
Alhora també podreu gaudir del Camí del Cel, un passeig amb les millors vistes de la ciutat, a 500 m d’alçada, on a més trobareu les atraccions més històriques com el Museu d’Autòmats i atraccions per a tota la família. El Camí del Cel, un espai escollit per Woody Allen per rodar algunes escenes de la oscaritzada pel•lícula “Vicky Cristina Barcelona”, que s’ha convertit de visita obligada.