DE PALAU A PALAU

Aules d’instruments de Vent

Conjunt de Cordes

Orquestra

Banda

Combo

Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 18h

Carrer Portaferrisa 1

Metro: L3 (Liceu)
Bus:14,59,91 i 120

Escola de Música del Palau

Som una cooperativa de mestres de música, un equip cohesionat i entusiasta que treballem des de fa 35 anys, renovant-nos constantment, per sensibilitzar i estimular en el llenguatge de la música de diversos estils i per a totes les edats.El nostre objectiu és desenvolupar la sensibilitat artística, les capacitats musicals tècniques i expressives, i incidir en el creixement personal d’una manera lúdica que alhora proporcioni una base sòlida per accedir als estudis musicals professionals.

Posem especial èmfasi en el treball grupal, instrumental i vocal, així com en la seva projecció a través de concerts, audicions i activitats diverses que estimulin el desig d’implicar-se en el nostre projecte.

La nostra proposta parteix de l’inici precoç de la vivència musical de forma sensorial i té com a eixos tant el seguiment tutorial necessari per a dissenyar adequadament el recorregut, com, sobretot, el desenvolupament de la creativitat.


Palau Moja
Palau senyorial que van fer edificar el marquès de Moja i la seva esposa Mª Lluïsa de Copons a l’indret que ocupava una de les torres de la Porta Ferrissa, oberta a les muralles medievals de Barcelona. Les obres van iniciar-se el 1774 i van durar deu anys. El palau va pertànyer als Moja fins el 1865, el marquès de Comillas el va adquirir i s’hi va instal·lar a partir de 1875.L’edifici s’inscriu plenament dins l’estil neoclàssic, amb una allargada façana porticada, decorada amb plafons ocres i rogencs i coronada amb un frontó central. Alguns salons estan decorats amb pintures de Francesc Pla, el Vigatà. En una de les cambres hi va residir el poeta Jacint Verdaguer, protegit del marquès de Comillas. Els seus jardins li van ser amputats per edificar-hi els magatzems del Sepu.