POP & CLASSIC

Cor

Orquestra Corda

Combos

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 13 de juny a les 18h.

Passeig de Sant Joan 108

Metro: L4, L5 (Verdaguer)
Bus: 15, 55, 6, 15, 33 i 34

AULA DE MÚSICA 7
 
A l’AULA DE MÚSICA 7 hem optat, des del començament, per un mètode viu i actiu d’educació musical i de desenvolupament global. El cant, les audicions, i els conjunts instrumentals són elements de treball des dels primers cursos.L’escola, conscient de l’estímul i de la riquesa que aporta la pràctica musical viva i de conjunt, ofereix la possibilitat de participar en l’orquestra i la coral del centre. Comptem amb un grup instrumental estable dedicat a la música contemporània, amb dues orquestres de formació, grups de cambra i diversos conjunts corals.En l’actualitat l’escola AULA DE MÚSICA 7 te un gruix important d’alumnat que segueix els cursos de grau mitjà així com d’alumnes avançats que ja s’incorporen al món professional.Conscients de que per arribar a tenir un bon nivell cal cuidar les bases, des de bon començament oferim un mètode amb possibilitats de viure de ben a la vora el fet musical amb tots els seus àmbits: artístics, emocionals i tècnics.

Palau Macaya – Obra Social “la Caixa”
El Palau Macaya representa actualment un dels edificis emblemàtics del modernisme català.
A finals del segle XIX, l’industrial Romà Macaya i Gibert va encarregar a Josep Puig i Cadafalch la construcció d’una casa senyorial per establir-hi la residència familiar. Al pas del temps, i per circunstàncies històriques, ha esdevingut un Institut Educatiu de Sordmuts i de Cecs i una capella fins que, al 1976, la Generalitat de Catalunya va declarar la Casa-Palau Macaya bé cultural d’interès nacional i, més endavant, es va convertir en la seu del Centre Cultural de la Fundació ”la Caixa”.
D’aquesta manera, i des dels anys vuitanta, el Palau Macaya va posar a disposició de la ciutadania en general un programa global i innovador que incloïa un ampli conjunt d’iniciatives, com ara exposicions d’art antic, modern i contemporani, festivals de música i poesia, art multimèdia, debats sobre grans qüestions d’actualitat, jornades socials i de caràcter científic i mediambiental, o tallers educatius i familiars. Fou a l’octubre de 2012 quan es van inaugurar les noves instal•lacions del Palau Macaya, que el convertien en un centre per a l’avenç del coneixement i la reflexió intel•lectual, i també en l’estendard del compromís de l’Obra Social ”la Caixa” amb la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental.
Avui dia, esdevé un espai que aposta per impulsar la reflexió i generar coneixement, amb la intenció de debatre a través d’un diàleg continuat. Una conversa que aculli com més actors socials millor, i que sigui evolutiva i inclusiva. Aquest compromís amb el diàleg entre persones, entitats, empreses i administracions vol afavorir la transferència de coneixement i experiències entre tots, a més de generar coneixement nou i models innovadors que impulsin el progrés social.