Festival SIMFONIC

Formacions

Dissabte 8 de juny a les 18h

Passeig de Sant Joan, 108

Metro: L4, L5 (Verdaguer)
Bus: 6, 33, 34, B24, H10

 

EMAR, Escola de Música, Art i Ritme
 
A l’escola de Música EMAR comptem amb més de 15 anys d’experiència. L’aprenentatge es un camí llarg y constant i a el nostre objectiu es que els nostres alumnes entenguin la música com un art pacient i progressiu. La dedicació, la serietat i el respecte són elements claus en el treball entre el professorat i els alumnes. Comptem amb un equip de pedagogs altament qualificats, amb experiència internacional en diverses àrees del món de la música, la qual cosa ens permet donar una formació musical integral, en diferents idiomes i per a totes les edats.

Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa”
Espai de reflexió al voltant de propostes i noves metodologies que contribueixin al progrés social, econòmic, mediambiental i polític. Amb destacats experts nacionals i internacionals, definim els reptes que ens planteja el món actual a través de conferències i tallers. Al centre disposem tant d’activitats pròpies com d’activitats organitzades amb altres entitats (convocatòria anual de projectes de reflexió) i també, activitats coorganitzades amb l’Escola Europea d’Humanitats, el Club de Roma i l’Observatori dels ODS. La participació als actes del Palau Macaya és gratuïta i està oberta a tota la ciutadania.
Per a més informació, pots consultar el nostre web i inscriure’t a la newsletter d’activitats programades: https://obrasociallacaixa.org/ca/centros/palau-macaya/inscribete