Concert d’Estiu

Cor

Conjunt d’Instrumental de Cambra

Combos

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 18h.

Passeig de Sant Joan, 108

Metro: Verdaguer (L4, L5)
Bus: 15, 55, 6, 15, 33 i 34

Aula de Música 7
 
QUI SOM?
A l’Aula de Música 7 hem optat, des del començament, per un mètode viu i actiu d’educació musical i de desenvolupament global. El cant, les audicions i els conjunts instrumentals són elements de treball des dels primers cursos.
L’escola, conscient de l’estímul i de la riquesa que aporta la pràctica musical viva i de conjunt, ofereix la possibilitat de participar en l’orquestra i la coral del centre.
Actualment, l’escola Aula de Música 7 té un gruix important d’alumnat que segueix els cursos assimilats a grau mitjà, així com d’alumnes avançats que ja s’incorporen al món professional.
Conscients del fet que per arribar a tenir un bon nivell cal tenir cura de les bases, des de bon començament oferim un mètode amb possibilitats de viure, de ben a la vora, el fet musical en tots els seus àmbits: artístics, emocionals i tècnics.
Comptem amb un grup instrumental estable dedicat a la música contemporània, amb orquestres de formació, grups de cambra i diversos conjunts corals.

Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa”
Som un espai de reflexió al voltant de propostes i noves metodologies que contribueixin al progrés social, econòmic, mediambiental i polític. Amb prominents experts, definim els reptes que ens planteja el món actual a través de seminaris, conferències, cursos, debats, taules rodones i trobades de networking.
La participació en les activitats del Palau Macaya està oberta a tota la ciutadania, així com a institucions públiques, representants polítics, empreses, professionals, organitzacions i voluntaris del tercer sector, investigadors, estudiants i acadèmics.