THE IMAGE OF MELANCHOLY

GRUP DE FLAUTES

Intrada n.10/Courtly Masquing Ayre

Paduana Allmandi

Fantasia a 6

Bohemian Rhapsody

In Nomine of seven parts

Pavan “the image of melancholy” /Galliard/ The honie suckle

Ballad, riffs and blues/ Bransles

Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 18h.

C. del Palau de la Música 2

Metro: L1 i L4 (Urquinaona)
Bus: 16, 17, 19, 39, 40, 41, 42, 45, 55, 120 i 141

Conservatori Municipal de Música de Barcelona

La misión del Conservatorio Municipal de Música de Barcelona, desde su condición de centro público, es facilitar, mediante su oferta educativa, cultural y de servicios, una relación natural y participativa del ciudadano con la música.

Es un centro abierto en la formación de los alumnos en las vertientes amateur y profesional, en la creación y programación de propuestas artísticas para los ciudadanos y en la reflexión, entre profesionales del ámbito cultural y pedagógico, sobre las acciones educativas impulsadas por iniciativa del Instituto Municipal de Educación.


Palau de la Música Catalana

Inaugurat el febrer de 1908, el Palau de la Música Catalana, seu de l’Orfeó Català, és l’única sala de concerts modernista Patrimoni MundialConstruït entre 1905 i 1908 per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner com a seu de l’Orfeó Català i construït amb fons procedents de subscripció popular, el Palau de la Música Catalana constitueix un patrimoni simbòlic i sentimental de tot un poble que s’identifica amb la seva història.

La sala de concerts −una de les més singulars del món− ha estat durant més de cent anys l’escenari privilegiat de la vida concertística, nacional i internacional de la ciutat de Barcelona. Una perla arquitectònica del Modernisme català, l’única sala de concerts modernista patrimoni Mundial per la UNESCO (4 de desembre de 1997), que esdevé actualment un punt de trobada ineludible de la vida cultural i social de Catalunya.

La Fundació Orfeó Català – Palau de la Música, única entitat gestora de l’entitat des del gener del 2012, impulsa, sota els valors de l’excel·lència, participació, compromís social i catalanitat, l’activitat dels cors de la casa: l’Orfeó Català i l’Escola Coral, i el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana. Actualment doncs, i mantenint-se com un dels símbols més genuïns de la cultura catalana, el Palau i l’Orfeó, com a institucions dinàmiques i obertes, promouen la música, el cant coral, el coneixement i difusió del patrimoni i la cohesió social i cultural del país.