Concert fi de Curs 2016-2017

Ball Mallorquí

Banda Jove

Grup de Guitarres

Actuacions individuals

Grup percussió

Grups de Llenguatge musical

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 18h.

Campos

Escola Municipal de Música de Campos
 
L’Escola Municipal de Música de Campos és un centre d’educació musical que acull infants a partir dels 3 anys i fins a l’edat adulta, sense límits.
El seu objectiu és oferir una formació musical de qualitat per a tots els públics i per a totes les edats. S’hi imparteixen classes de sensibilització musical per als més petits i llenguatge musical per a totes les edats i necessitats. També ofereix la possibilitat d’aprendre a tocar el clarinet, la flauta travessera, el piano, la guitarra, bateria, percussió, el trombó, el saxofon, el violí, la trompeta, la tuba i d’aprendre a cantar en un grup coral i formar part de la Banda Jove o d’un Combo de música moderna de l’escola.
Els alumnes que han de triar l’instrument poden conèixer-los de ben a prop amb els tallers instrumentals on poden provar diferents instruments durant el curs. L’escola oferta també tallers de curta durada i participa activa i obertament en les activitats del municipi. És una escola reconeguda per la Conselleria d’Educació.

Oratori de Sant Blai
L’església de Sant Blai va ser construïda per albergar el primer temple parroquial de la comarca de Campos just després de la conquesta de 1229. L’any 1300 la parròquia es traslladà a la vila, de nova fundació, i l’edifici fou mantingut com església rural sota l’advocació de Sant Blai.
Durant del dècada dels anys ’90 del segle XX va ser restaurada, deixant a la vista el marès de les magnífiques voltes nervades. Hi ha dos recintes adjunts, el més antic fou un llatzeret, llavors convertit en cementeri. El més nou és l’anomenat “Jardí de les Palmeres”.
Cada any, per Sant Blai, des de temps immemorials, els pobles veïnats acudeixen a la festa anual en honor al sant.
L’entorn on es troba l’església representa una mostra del paisatge de la contrada campanera, on la decadència de les antigues explotacions agrícoles conviu amb edificacions unifamiliars i atractives ofertes turístiques d’àmbit rural.

 

«>