FI DE CURS

Llenguatge Musical

Ball Mallorquí

Grup Clarinets i Petita Percussió

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 11 de juny a les 18h.

Campos

Escola Municipal de Música de Campos
 
L’Escola Municipal de Música de Campos està ubicada a l’Edifici Cultural Polivalent Ca Ses Monges Franciscanes de la localitat de Campos. És una escola oberta a tota la gent que vulgui aprendre música ja sigui de manera professional o de forma més lúdica. Està dirigida a alumnes de totes les edats, des dels 4 anys i sense limitacions.
Ofereix un ample ventall d’especialitats segons les necessitats del poble de Campos tant en música com en Ball Mallorquí i sempre intentant potenciar les entitats musicals del poble.

Oratori de Sant Blai
L’església de Sant Blai va ser construïda per albergar el primer temple parroquial de la comarca de Campos just després de la conquesta de 1229. L’any 1300 la parròquia es traslladà a la vila, de nova fundació, i l’edifici fou mantingut com església rural sota l’advocació de Sant Blai.
Durant del dècada dels anys ’90 del segle XX va ser restaurada, deixant a la vista el marès de les magnífiques voltes nervades. Hi ha dos recintes adjunts, el més antic fou un llatzeret, llavors convertit en cementeri. El més nou és l’anomenat “Jardí de les Palmeres”.
Cada any, per Sant Blai, des de temps immemorials, els pobles veïnats acudeixen a la festa anual en honor al sant.
L’entorn on es troba l’església representa una mostra del paisatge de la contrada campanera, on la decadència de les antigues explotacions agrícoles conviu amb edificacions unifamiliars i atractives ofertes turístiques d’àmbit rural.