ORQUESTAS DEL PROYECTO “VOCES”

Orquestra Amadeus del proyecto “Voces”

Orquestra Beethoven del proyecto “Voces”

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 13 de juny a les 18h.

Plaça Sabartés 1

Metro: L4 (Jaume I)
Bus: 14, 17, 19, 39, 40, 45, 51 i 120

Asoc. “Musicos por la Paz y la Integracion” proyecto a presentar: “Veus i Musica per a la Integracio”
 
“Veus i Música per a la Integració” és un projecte que funciona des de l’any 2005 en el s’han atès a més d’un centenar de nens / es i joves de diferents nacionalitats i situació socioeconòmica. Al capdavant del projecte hi ha un equip de professionals amb experiència pedagògica, social i artística, els quals treballen des dels valors de la disciplina, la constància i el compromís davant el grup.Està concebut com una estructura i un mitjà per canalitzar la convivència i la integració; A través de la pràctica musical s’estimula el respecte a la diversitat i el coneixement de múltiples manifestacions artístic musicals.El projecte “VOCES” ha rebut mostres de reconeixement en forma de premis i testimonis d’institucions tant públiques com privades,(Premi Nou Barris 2012, Premi Unesco Federico Mayor Zaragoza 2012,2014, Premi Certamen per la Convivencia 2013, Projecte inclòs com a “Bona pràctica de cohesió social a nivell Europeu” al portal de Integració de la Comissió Europea.

Museu Picasso
Segle XIV a XV. Està situat al carrer de Montcada, el principal carrer de la noblesa barcelonina des de l’època medieval fins el segle XVIII. Ha sofert successives ampliacions fins a ocupar cinc grans palaus: Aguilar (1963), Baró de Castellet (1970), Meca (1982), Finestres i la casa Mauri (1999). Els palaus han sofert nombrosos canvis i remodelacions al llarg de la història i, més recentment, per poder adaptar-se a les exigències d’un museu del segle XXI.
El pati Noguera és un jardí situat en la part interior del museu. S’accedeix des de la plaça Sabartés.El Museu Picasso de Barcelona és el centre de referència per al coneixement dels anys de formació de Pablo Picasso: la col•lecció és pràcticament exhaustiva fins a l’època blava. El museu alberga també una important representació d’obres de 1917, i la sèrie de “Las Meninas” (1957), així com una completa col•lecció de gravats. Inaugurat el 1963, revela el vincle de l’artista amb Barcelona: un vincle estret i inseparable forjat en la seva adolescència i joventut, i que es va perllongar fins a la seva mort.