THE NEW ZOMBIS ATAQUEN!

Coral de Gospel Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 18h.

Carrer Montcada 15-23

Metro: L4 (Jaume I)
Bus: 14, 17, 19, 39, 40, 45, 51 i 120

The New Zombis Coral Universitària de Gospel

The New Zombis és la Coral Universitària de Gospel de la Universitat de Barcelona neix el 16 de Febrer del 2010 com a projecte musical de superació personal i grupal. Els seus components ens sentim atrets per la igualtat i l’alliberació personal a través de l’expressió i el respecte propis del gospel nordamericà, africà i caribeny, i l‘espiritual negre.El nostre principal distintiu és l’estètica, totalment diferent a qualsevol altra coral de gospel. Amb l’objectiu de trencar amb el tòpic de les corals de gospel clàssiques, vam decidir deixar de banda les túniques i optar per lluir la nostra pròpia samarreta zombiesca i un calçat més ben esportiu, de colors llampants.

Participem en concerts tan privats com benèfics, principalment amb l’Associació de Musicoteràpia Ressó, la qual treballa a hospitals com Sant Joan de Déu i altres centres de Barcelona.


Museu Picasso
Segle XIV a XV ;1999, Jordi Garcés Està situat al carrer de Montcada, el principal carrer de la noblesa barcelonina des de l’època medieval fins el segle XVIII. Ha sofert successives ampliacions fins a ocupar cinc grans palaus: Aguilar (1963), Baró de Castellet (1970), Meca (1982), Finestres i la casa Mauri (1999). Els palaus han sofert nombrosos canvis i remodelacions al llarg de la història i, més recentment, per poder adaptar-se a les exigències d’un museu del segle XXI.