CONCERT SIMFONIC PALAU

Grup de clarinets

Grup de saxos

Grup metalls

Conjunts vents

Orquestra

Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

Avinguda Drassanes s/n

Metro: L3 (Drassanes)
Bus: 14, 20, 21, 36, 57, 59, 64, 91, 120 i 157

Escola de Música del Palau
Som una cooperativa de mestres de música, un equip cohesionat i entusiasta que treballem des de fa 35 anys, renovant-nos constantment, per a sensibilitzar i estimular en el llenguatge de la música de diversos estils i per a totes les edats.
El nostre objectiu és desenvolupar la sensibilitat artística, les capacitats musicals tècniques i expressives, i incidir en el creixement personal d’una manera lúdica que alhora proporcioni una base sòlida per accedir a estudis musicals professionals.
Posem especial èmfasi en el treball grupal, instrumental i vocal, així com en la seva projecció a través de concerts, audicions i activitats diverses que estimulin el desig d’implicar-se en el nostre projecte.
La nostra proposta parteix de l’inici precoç de la vivència musical de forma sensorial i té com a eixos tant el seguiment tutorial necessari per a dissenyar adequadament el recorregut, com, sobretot, el desenvolupament de la creativitat.

Museu Marítim de Barcelona
Les Drassanes Reials de Barcelona, seu del Museu Marítim de Barcelona, són un conjunt arquitectònic monumental declarat bé cultural d’interès nacional i un dels edificis més representatius de la història i la cultura marítima de la ciutat. Es tracta d’un conjunt arquitectònic de primer ordre ubicat al centre històric de Barcelona que compta amb diferents espais d’una capacitat considerable per acollir esdeveniments de tot tipus.
El concert de Simfònic Festival es celebra al jardí del Museu Marítim, l’espai enjardinat que dóna accés al conjunt de les Drassanes.