NO NOMÈS ÒPERA 

Cor de Gospel

Angie Pascual i el seu grup de Pop

Rock

TRIP_TICS quartet de jazz

Cor infantil

Duet d’Opera: J. Fernández (baríton)

amb Mª C. Hernàndez (soprà)

i R. Mª Ysás (mezzo)

Havaneres EL CANO

Alejandro Abad i cor

Foto formacions

Dissabte 4 de juny a les 18h.

Avinguda Drassanes s/n

Metro: L3 (Drassanes)
Bus: 14, 20, 21, 36, 57, 59, 64, 91, 120 i 157

Escola de Música Farré
L’any 1970, al barceloní barri de Sants, les germanes Farré, un cop finalitzats els estudis superiors, van fundar la seva primera escola de música. Aquesta gran família de músics va anar creixent a mida que passaven els anys. Després d’una extensa experiència van decidir fer una ampliació de l’escola l’any 2.000 al barri de Les Corts. En l’actualitat, doncs, hi ha dos centres a ple funcionament.
A l’escola hi ha persones de totes les edats que volen incrementar, adquirir i perfeccionar coneixements musicals. En un ambient sa i agradable intentem fer arribar l’estima que tenim nosaltres per la música. L’objectiu principal és poder gaudir de la música tant si es vol enfocar com a carrera professional o com a hobby, per això comptem amb un excel.lent quadre de professors titulats i amb una extensa experiència. Penseu que el nostre esperit és fer gaudir a tothom i, en qualsevol lloc, de la música. No oblidem cap instrument: piano, violí, viola, flautes dolça i travessera, clarinet, saxo, oboè, fagot, baix, contrabaix, cant, percussió… Podeu formar part d’una coral tradicional o d’un cor de Gospel, per exemple o formar un grup entre els alumnes de diferents instruments; comptareu sempre amb el suport de l’escola.
Estem oberts a noves propostes i volem compartir amb vosaltres les que tenim actualment a punt.Moltes gràcies i fins aviat!

 

Amb la col·laboració especial com a artistes invitats de:
Rosa Mª Isàs ( òpera )
Carme Hernández ( òpera )
Alejandro Abad ( cantautor i productor )
El Cano ( havaneres )


Museu Marítim de Barcelona

Segle XIII- Rehabilitació: 1985- Esteve i Robert TerradesEl Museu Marítim de Barcelona es troba ubicat a l’edifici de les Drassanes Reials, en la façana marítima de la ciutat i al peu de la muntanya de Montjuïc. Les Drassanes van ser construïdes com a arsenal de galeres, és a dir, com un espai de construcció naval, de reparació i manteniment, i també de servei per a la flota de guerra de la Corona d’Aragó. En aquest indret s’hi construïen galeres, però també s’hivernaven i s’hi emmagatzemaven aparells, ormeigs, armes, queviures, etc. Aquest primer ús és el que explica l’estructura arquitectònica del conjunt.

Les Drassanes és un conjunt regular (quadrat) compost per una successió de naus gòtiques sostingudes sobre pilars de pedra i cobertes amb una teulada de vessants a dues aigües. Un espai cobert però ample, amb llum i espai de treball. Gairebé és un sostre sostingut per palmeres de pedra on s’hi podia treballar sota aixopluc.

Amb posteritat a aquestes dates es realitzen diverses ampliacions, bàsicament tres, adossades al cos original, i que acaben completant el conjunt: el “Porxo Nou” (1390-1415), conegut tradicionalment amb el nom d’edifici de Pere IV; les naus de la Generalitat, adossades a la construcció medieval per llevant entre 1612 i 1618; i la prolongació de les naus gòtiques cap al costat oposat a la línia de mar, fetes als segles XVII i XVIII, i que actualment reben el nom de Sala Comillas.

Durant els segles XVIII i XIX, amb l’edifici utilitzat com a equipament militar, es van fer diverses intervencions menors, en general nous edificis auxiliars afegits. En tot cas les diferents ocupacions han mantingut l’estructura bàsica de l’edifici, de manera que ens ha estat preservat gairebé en el seu aspecte original.