MÚSICA JOVE,

CORAL I INSTRUMENTAL

 

Grup instrumental

Cor jove

Grup de Flautes

Duets de Flautes

Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 18h.

Plaça de Sant Iu 5-6

Metro: L4 (Jaume I)
Bus: 17, 19, 40, 45 i 120

Centre d’Educació Musical Diaula

El Centre d’Educació Musical DIAULA us ofereix un concert d’agrupacions d’alumnes del Centre on el goig de cantar i tocar, amb la força i la il·lusió que comporta una joventut talentosa i sensible, ens brindarà de ben segur una estona de música feliç. El Cor Juvenil Diaula, dirigit per Sònia Moreno i Jordi Vallespí és un cor de veus blanques amb un repertori de peces afroamericanes, clàssiques, populars i tradicionals de diferents països.Els Conjunts Instrumentals Diaula, dirigits per Gerard Moragues, són agrupacions instrumentals, on l’objectiu principal és desenvolupar els automatismes propis de la pràctica en conjunt mitjançant estils i èpoques diverses: des del barroc fins al jazz.

L’Orquestra Simfònica Juvenil Diaula, dirigit per Javier Mateos és una formació simfònica que porta a terme programacions molt variades i enriquidores d’estils tant clàssics com contemporanis on es treballa primordialment la pràctica pedagògica del treball en grup.

Us hi esperem a tots!


Museu Frederic Marès

2011- Santiago Vives És un singular museu de col·leccionista que conserva les col·leccions que reuní el seu fundador, l’escultor Frederic Marès (1893-1991), i que mitjançant la seva donació van passar a formar part del patrimoni de la ciutat de Barcelona l’any 1946.Dos anys més tard s’inaugurava aquest museu, situat en una part de l’antic Palau Reial dels comtes de Barcelona, al cor del Barri Gòtic, del qual es conserva el pati o verger. Les obres d’ampliació i condicionament van continuar fins al 2011, any en què el Museu adquireix el volum arquitectònic actual.

A la col·lecció podem trobar: escultura medieval i barroca, rellotges, reliquiaris, llibres incunables i tot un seguit d’objectes que conservava al seu estudi del carrer de Mallorca. En el moment de la donació, Frederic Marès tenia cinquanta-un anys. Remarquem això perquè va morir gairebé als noranta-nou anys, la qual cosa li va permetre fer créixer notablement les seves col·leccions. A partir del moment en què el Museu ja no es pot engrandir més per manca d’espai, Marès inicia una política que podríem anomenar “descentralitzadora”. Fa donacions a altres museus o bé en crea de nous.