Busquem la màgia

Concert de Cambra

Concert d’instruments solistes

Concert de piano

Coral Infantil i Juvenil

Petits cantaires

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 12h i 17h.

Pl Rei, 1

Metro: Jaume I (L4), Liceu (L3)
Bus: 17, 19, 40, 45.

Escola de Música Tarantel·la
 
L’Escola de Música Tarantel.la neix l’octubre de 1984 amb la finalitat d’apropar el món musical a tots els qui ho desitgin i contribuir a la formació integral de l’ésser humà; sense oblidar mai que d’aquest esforç en pugui sorgir un interès professional.L’escola és oberta a tothom i a tot tipus de corrents estètiques rellevants. Així també, s’intenta crear un caliu intern propi d’una escola dinàmica, moderna i amb constant evolució. Des d’aleshores ençà, el centre ha anat creixent, apostant sempre per un mètode d’ensenyament personalitzat.Es fomenta la integració dels alumnes en grups, afavorint les relacions i l’aprenentatge.El professorat és titulat en nivell Superior o Mig, es fan avaluacions trimestrals a la pròpia escola i s’entreguen diplomes de final de nivell.Es realitzen audicions, classes d’aprofundiment del instrument, concerts i intercanvis.Les aules estan equipades amb material d’avantguarda per a l’ensenyament

Museu d’Història de Barcelona – MUHBA (Sala Martí l’Humà)
El Museu d’Història de Barcelona (MUHBA) conserva, estudia, documenta, divulga i exposa el patrimoni històric i la història de Barcelona des dels seus orígens fins als nostres dies. Depèn de l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i agrupa diversos centres patrimonials rellevants per a la història de la ciutat, distribuïts pels seus barris i districtes. Té la seu central a la Casa Padellàs, un dels edificis que formen el conjunt monumental de la plaça del Rei, al barri Gòtic.
El Museu d’Història de Barcelona vol ser el mirall de la ciutat, amb el convenciment que la millor manera de preparar el futur és tenir present la història col•lectiva.