CONCERT DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE RIUDOMS

Grup de Violins

Grup de Flautes

Grup de Guitarres

Cor Singers

Orquestra

Cor Alegria

Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18.

Raval de Santa Anna 59

Reus

Escola Municipal de Música de Riudoms
L’Escola Municipal de Música de Riudoms, amb més de trenta anys de trajectòria, vol oferir a tothom qui estigui interessat amb el fet musical, una formació complerta i engrescadora per tal de promoure l’interès i la comprensió de la música, especialment des de la infància, i crear un entorn favorable per a la pràctica musical.
Des de l’Escola es fomenta l’interès dels alumnes per la participació en agrupacions instrumentals i corals com són el grup de violins, grup de flautes travesseres, grup de guitarres, orquestra ,música moderna i les diferents corals per nens i nenes de totes les edats.
Un excel•lent equip de docents, músics especialistes en les diferents matèries, contribueix amb el seu treball a oferir una formació de bon nivell i amb una línia pedagògica adequada a les diferents necessitats de l’alumnat .
L’escola té interès en enriquir i preservar l’activitat i la tradició cultural del poble ,per tant col•labora en les diferents celebracions de la vila.

Museu de Reus
L’edifici, dissenyat per l’arquitecte Pere Caselles, fou la seu de la delegació del Banc d’Espanya (1904-1978). L’Ajuntament de Reus hi instal•là després el Museu d’Arqueologia Salvador Vilaseca, inaugurat el 1984. D’estil neoclàssic amb trets eclèctics, l’edifici –protegit pel catàleg del patrimoni arquitectònic municipal– posseeix un evident valor arquitectònic i artístic i conté elements decoratius en pedra referents a la indústria i al comerç. Al soterrani, a més de la cambra cuirassada i la caixa forta originals, hi ha la reserva d’arqueologia; a la planta baixa, les sales d’exposicions temporals; al primer pis, la mostra permanent i els tallers d’arqueologia; al segon, els despatxos de gerència, administració i conservació, així com la biblioteca i l’arxiu documental, i al tercer, el laboratori de restauració, el taller de minerals i diversos àmbits de reserva.