LA CORAL DEL DEULOFEU

Coral

Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h .

Rambla, 2

La Coral del Deulofeu (INS Alexandre Deulofeu)

La Coral del Deulofeu és una coral formada pels alumnes de 1r i 2n de Batxillerat de la modalitat d’arts escèniques, música i dansa que es cursa a l’Institut Alexandre Deulofeu de Figueres.Es va formar durant el curs 2011 – 2012 com a part pràctica de l’assignatura Llenguatge i pràctica musical de 1r de Batxillerat. Així doncs, tots els alumnes que fan el 1r curs de Batxillerat d’arts escèniques passen a formar part de la coral.

Dirigida des dels seus inicis per Joan Vila i Safont, aposta per un repertori a 3 i 4 veus mixtes a cappella.


Museu de l’Empordà
Actualment el Museu de l’Empodà es presenta com una institució multidisciplinar dirigida a la recerca, conservació i divulgació del patrimoni cultural local i comarcal, organitzant activitats i presentant exposicions, amb una especial dedicació a la experimentació i a la reflexió de la creació artística contemporània.
El Museu de l’Empordà compta amb una col•lecció permanent que aplega arqueologia ibèrica, grecoromana i medieval, així com pintura moderna i contemporània entre la que hi destaquen els noms d’artistes com Sorolla, Vayreda, Casas, Nonell, Mir, Marès, Miró, Tàpies, Cuixart o els empordanesos Dalí, Planells, Reig o Vallès entre d’altres.