Museu d’Art de Girona – 2020

Grup de Guitarres de l’Escola Municipal de Música de Girona

Grup de Guitarres

Dissabte 13 de juny a les 18h.

Pujada de la Catedral, 12
Girona

Escola Municipal de Música de Girona
L’Escola Municipal de Música (EMM) neix amb una vocació de servei als ciutadans de Girona per donar resposta a les seves necessitats d’expressió artística i de formació musical, i amb la voluntat de participar en les diverses activitats de la ciutat.
En aquesta ocasió , al Festival Simfonic del 2020, us presentem:
-Grup de guitarres
El conjunt de guitarres, sota la direcció d’Emma Tura,  està adreçat als alumnes amb un mínim de dos anys d’aprenentatge instrumental. El repertori inclou des de música de pel•lícules fins a peces més clàssiques.

Museu d’Art de Girona
El Museu d’Art de Girona es troba en el marc incomparable de l’antic Palau Episcopal, les primeres referències del qual es remunten al segle X. A través de les seves estances ens ofereix un viatge al llarg de la història de l’arquitectura.
L’interior del palau acull la col•lecció d’art més important del Bisbat i de la província de Girona, amb peces datades des de l’època romànica fins a les albors del segle XX. Entre les obres més notables destaquen l’ara d’altar de Sant Pere de Rodes (segle X), el retaule de Sant Pere de Púbol (segle XV), taules del retaule de Sant Feliu de Girona (segle XVI), el retaule de Segueró(segle XVI) i l’escultura Contra l’invasor (segle XIX). L’edifici conserva encara diversos espais que responen a la seva funció original, com ara la presó episcopal o el majestuós jardí.
Complementen les instal•lacions del Museu d’Art dos espais ubicats a la zona del mercadal, dins l’edifici de l’antic hospital de Santa Caterina: l’antiga farmàcia hospitalària i la capel