Concert SIMFONIC

Dissabte 8 de juny a les 18h

C. de Sant Martí, 88 – Passatge del Llorer, 11
Cerdanyola del Vallès

 Aulos, Escola Municipal de Música

Aulos, Escola Municipal de Música inicia el seu camí l’any 1983, a partir del 1991 com a centre reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Amb la finalitat principal de gaudir, sensibilitzar, i apropar la música a la ciutadania, des de Aulos,
. Despertem la curiositat i interès envers el fet musical.
. Fomentem l’educació musical com a eina de formació integral de la persona.
. Facilitem a l’alumnat la possibilitat de compaginar l’aprenentatge musical de manera fluida amb l’ensenyament general.
.Inserim la música en la pròpia quotidianitat, i l’acció educativa musical en el nostre entorn sociocultural.


Museu d’Art de Cerdanyola

El Museu d’Art de Cerdanyola està ubicat a l’antic Teatre-Casino construït per Gaietà Buïgas (1894),  reformat com a torre d’estiueig per Eduard M. Balcells (1905-1912), i reformat de nou als anys 60 per acollir els laboratoris farmacèutics Domènech.

El museu compta amb un fons variat dedicat als artistes vinculats a la ciutat, com ara Ismael Smith, Josep Llimona, Josep de Togores, Eduard Maria Balcells i Francesc Juventeny, però sobretot destaca el tríptic de les Dames de Cerdanyola, obra cabdal del vitrall modernista català.

Així, el MAC vol reivindicar Cerdanyola com un focus cultural entre el modernisme i el noucentisme amb la presència dels artistes que, llavors, van estar vinculats a la població, però sense oblidar tampoc la producció actual. Té, doncs, una doble vocació de museu i de centre d’art contemporani.