MÚSICA AMB HISTÒRIA

Coral Joventut del Gínjol

Coral Espirall del Gínjol

Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

C. Santa Llúcia 8

Metro:
Bus:

Foto escola

Coral joventut del Gínjol
La coral JOVENTUT DEL GÍNJOL de Maçanet de la Selva neix ara fa 15 anys en el si del GRUP DE MUSICA I TEATRE EL GÍNJOL, entitat Cultural i Social del poble.
Els seus membres tenen entre 15 i 30 anys, i bàsicament procedeixen de les corals inferiors (infantil i juvenil). Aquesta coral està formada per 20 membres i té una activitat molt dinàmica. Ha fet concerts arreu de Catalunya i Espanya, així com a Évora (Portugal), Pau (França), Verona i Florència (Itàlia), Alytus i Vilnius (Lituània), Malung (Suècia) i Córdova (Argentina).
Cantent tot tipus de música i actualment la dirigeixen l’Alba Puig i l’Albert Bancells, joves cantaires sortits de la mateixa coral.

Museu d’Arqueologia de Catalunya-Girona. Monestir de Sant Pere de Galligants
El monestir benedictí de Sant Pere de Galligants és la seu gironina del Museu d’Arqueologia de Catalunya. És un dels exemples més notables del romànic català, on destaca la nau i el claustre magníficament esculturat. No es coneix la seva data de fundació però tenim constància de la seva existència des del s. X. El seu estat actual es obra del s. XII.