TAST DE PETITS GRUPS MUSICALS

Formacions Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18.

C. Dr. Daurella 1

Cardedeu

Escola de Música Lluís Cullell
L’Escola de Música Lluís Cullell porta més de 30 anys ensenyant musica a petits i grans de Cardedeu i els seus voltants, en un entorn imbuït de l’esperit del modernisme. El nostre objectiu és oferir una educació musical innovadora i de qualitat, que permeti acostar-se a la música amb comprensió i bon criteri; intentem que sigui una educació lúdica i activa però seguint criteris ben clars, alhora mantenint un ambient socialment càlid i engrescador. Busquem que la música enriqueixi la vida de cada alumne, que li faci créixer intel•lectual i personalment, proporcionant-li satisfacció. Per a tal fi fomentem la música en grup i la participació màxima en els concerts i d’altres activitats de l’escola, incorporant músiques del màxim possible d’estils i procedències. Així mateix, donem prioritat a la cooperació amb les entitats de Cardedeu amb l’objectiu d’integrar la música en la vida del poble i els seus habitants.

Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu (MATBC)

El Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu –MATBC- és titular de col•leccions molt diverses, entre les quals destaca el seu element més singular: l’antiga farmàcia Balvey, conjunt format pel mobiliari original de 1780 i per més de 200 pots de 1827. La Farmàcia es troba exposada a la segona planta del museu, amb la làmpada original i altres utensilis propis de l’activitat professional farmacèutica.A la planta baixa s’hi ubica el jardí botànic, dedicat a les plantes remeieres amb espècimens d’aprofitament medicinal, es presenta com una sala d’exposicions a l’aire lliure, i amb el qual es complementa la temàtica central del museu: la salut i el benestar

El MATBC, amb més de 100 anys d’història i una sòlida trajectòria, és un museu de territori que treballa amb el patrimoni prioritzant el seu valor com a document, de manera que s’utilitza a si mateix per recuperar i explicar la història.