CONCERT DE FLAUTES I CLARINETS 

Grup de vents petits

Grup de vents mitjans

Grup de vents grans

Foto formacions

Dissabte 4 de juny a les 17:30h.

Carretera de l’Església 104

Vil·la Joana- Vallvidrera

Metro: FCG (Baixador de Vallvidrera) RECOMENAT

Amb cotxe, carretera de Vallvidrera a Sant Cugat Km 4,7

Escola Municipal de Música Can Ponsic
L’Escola de Música Municipal Can Ponsic és al barri de Sarrià de Barcelona. La gestió és a càrrec de la Fundació L’ARC- Música, que es dedica a l’educació musical des de l’any 1967.
Ofereix una educació oberta a tots els nois i noies i tracta la música com a eina al servei de la formació integral de les persones. S’hi prioritza la música viscuda en grup, i en particular en cant coral. Els programes són prou flexibles per adaptar-se als interessos diversos de cada alumne. S’hi practica una educació musical rigorosa i contextualitzada estèticament que fomenta el respecte i el sentit crític.
Actualment l’escola té més de tres-cents alumnes que formen tres grups de vent, cinc orquestres de corda, tres grups Orff, molts grups de cambra, cinc corals de diverses edats i una orquestra de joves.

MUHBA Vil·la Joana
Situat al cor de la serralada de Collserola, aquest museu ocupa una masia del segle XIX, la Vil·la Joana. Aquí va morir l’any 1902 el poeta Jacint Verdaguer, màxim representant de la Renaixença de les lletres catalanes. S’han mantingut intactes les estances que l’autor de Canigó ocupà els darrers dies de la seva vida. El visitant, a més, pot atansar-se a la vida i obra del poeta a través d’imatges i documents.
La visita al recinte, que és gratuïta, és un recorregut sentimental pels objectes i ambients que una casa com aquella podia lluir a començaments del segle XX.