FLAUTES A GO-GO

Guineueta ensemble flautes Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 13 de juny a les 18h.

Passeig de Gràcia 38-40

Metro: L2,L3 i L4 (Passeig de Gracia)
Bus: 7, 16, 17, 22, 24, 28, 39, 45, 47, 50, 54, 56 i 58
Escola de Música de l’Orfeó Gracienc Institut La Guineueta  
     
L’Escola de Música de l’Orfeó Gracienc neix dins del marc d’aquesta entitat centenària per conduir i ampliar la demanda de formació musical dels seus cantaires. Creada formalment l’any 1975 pel mestre Pérez i Simó ha estat sempre una escola reconeguda pel Ministeri d’Educació i actualment, per la Generalitat de Catalunya.
La nostra metodologia innovadora, basada en la creació, permet aprendre música globalment respectant tots els ritmes d’aprenentatge. Per això, ensenyem música a persones de totes les edats i condicions. Oferim formació musical per tal d’accedir a ensenyaments professionals i superiors i també a qui vulgui gaudir de la música a qualsevol nivell.
Des d’un ensenyament fonamentat en l’alumne i la seva capacitat creativa, l’escola ofereix diferents itineraris formatius (coral, instrumental i personalitzat) a través dels quals tothom pot aprendre i, sobretot, gaudir de la música.
Des de fa anys duem a terme a l’Institut diversos projectes dins de les programacions de l’assignatura de música que desenvolupen l’aspecte artístic i creatiu de l’alumnat. Cada any tots els nois i noies que fan música com a matèria curricular pugen a l’escenari diverses vegades per oferir el seu treball a la resta podent sentir-se artistes i músics en un context proper però real i en alguns casos com el present traspassem les portes de l’Institut per tocar, ballar, etc… en altres sales de la ciutat o del país.

Mandarin Oriental, Barcelona
Mandarin Oriental, Barcelona presenta una ubicació inmillorable al Passeig de Gràcia, prop de la Casa Batlló de Gaudí. Es troba en un elegant edifici de mitjans del segle XX amb un interior de marcat estil contemporani dissenyat per Patricia Urquiola. A un pas del bullici de Las Ramblas, del Barri Gòtic i de la gran multitud de llocs d’interès cultural de la ciutat, l’hotel ofereix 120 habitacions i suites amb un disseny que reflexa el caràcter dinàmic de Barcelona.
Amb una oferta gastronòmica inmillorable, podem gaudir de la cuina de Carme Ruscalleda al restaurant Moments, amb dues estrelles Michelin, i del BistrEau d’Ángel León, on podran familiaritzar-se amb la cuina del Xef del Mar, premiat amb dues estrelles Michelin al seu restaurant Aponiente, a Cadis. El Banker’s Bar, fa homenatge a la història de l’edifici incorporant les caixes originals de l’important banc que s’hi albergava. El jardí Mimosa es un autèntic pati interior de l’Eixample de Barcelona i el Terrat, es la zona perfecte per relaxar-se i contemplar les privilegiades vistes gaudint de tapes Nikkei i deliciosos còctels.

 

«>