Lleialtat Santsenca – 2024

Haro al Simfònic

Clabemol i Haro Jazz band

Divendres 7 de juny a les 18.30h.

C. d’Olzinelles, 31

BARCELONA

Metro: L1 (Mercat Nou), L5 (Plaça de Sants)
Bus: 115, V5

Haro Estudis Musicals
Som una escola privada, fundada l’any 1975, pel mestre Francisco Haro.Autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Membre d’EMIPAC (escoles de música d’iniciativa privada) i ACEM (associació catalana d’escoles de música)Haro estudis musicals ofereix una educació musical diversa, flexible i adaptada a totes les edats. Té com a finalitat posar l’ensenyament de la música a l’abast de tothom, amb dedicació, professionalitat i entusiasme.

Ofereix uns estudis de qualitat amb una línia pedagògica orientada cap al futur professional, preparant als seus alumnes per a les proves d’accés als diferents conservatoris de Barcelona.


Lleialtat Santsenca
La Lleialtat Santsenca és un equipament municipal de gestió comunitària del barri de Sants dedicat a la cultura, el veïnatge i la cooperació.
Amb seu a la històrica Cooperativa Obrera La Lleialtat Santsenca, l’actual Lleialtat obre les portes al gener de 2018 com a resultat d’un llarg procés de lluites i reivindicacions col·lectives.
Gestionada per la Coordinadora d’Entitats per la Lleialtat Santsenca (CELS), avui, la nova Lleialtat és un espai accessible, proper, i intergeneracional que impulsa, dinamitza i acull activitats i projectes, promou la transformació social i enforteix la veïnal i comunitària.