Lleialtat Santsenca – 2022

Tarantel·la Simfònica

Grups d’Orff, grup de Coral Iniciació i grup Coral Tarantel·la Infantil i Jove, grup de Conjunt Instrumental, grup de Combo, grup de Guitarres

Dissabte 11 de juny 18h.

C. d’Olzinelles, 31

Metro: L1 (Mercat Nou), L5 (Plaça de Sants)
Bus: 115, V5

Escola de Música Tarantel·la
L’Escola de Música Tarantel.la neix l’octubre de 1984 amb la finalitat d’apropar el món musical a tots els qui ho desitgin i contribuir a la formació integral de l’ésser humà; sense oblidar mai que d’aquest esforç en pugui sorgir un interès professional. L’escola és oberta a tothom i a tot tipus de corrents estètiques rellevants. Així també, s’intenta crear un caliu intern propi d’una escola dinàmica, moderna i amb constant evolució. Des d’aleshores ençà, el centre ha anat creixent, apostant sempre per un mètode d’ensenyament personalitzat.Es fomenta la integració dels alumnes en grups, afavorint les relacions i l’aprenentatge.El professorat és titulat en nivell Superior o Mig, es fan avaluacions trimestrals a la pròpia escola i s’entreguen diplomes de final de nivell.Es realitzen audicions, classes d’aprofundiment del instrument, concerts i intercanvis.Les aules estan equipades amb material d’avantguarda per a l’ensenyament

Lleialtat Santsenca
La Lleialtat Santsenca és un equipament municipal de gestió comunitària del barri de Sants dedicat a la cultura, el veïnatge i la cooperació.
Amb seu a la històrica Cooperativa Obrera La Lleialtat Santsenca, l’actual Lleialtat obre les portes al gener de 2018 com a resultat d’un llarg procés de lluites i reivindicacions col·lectives.
Gestionada per la Coordinadora d’Entitats per la Lleialtat Santsenca (CELS), avui, la nova Lleialtat és un espai accessible, proper, i intergeneracional que impulsa, dinamitza i acull activitats i projectes, promou la transformació social i enforteix la veïnal i comunitària.