CANT CORAL I MÚSICA DE CAMBRA

Coral juvenil

Coral infantil

Cambra corda-vent

Foto formacions

Dissabte 4 de juny a les 17:30h.

Avda. Joan XIII, 2

Metro: L3 (Palau Reial)

Bus: 33, 67, 75, 78, 113 i L12

Tramvia: T1, T2 i T3 (Pius XII)

Diesi Escola de Música
Diesi Escola de Música, va obrir les seves portes el dia 5 de juny del 1998. La nostra escola està situada al barri de Sants de Barcelona, concretament al c/ Tinent Flomesta 6-8, 08014 Barcelona.
Diesi Escola de Música te com a objectiu principal l’ensenyament del llenguatge musical, instruments de corda, electrònics, de vent i percussió a tothom qui vulgui aprendre’n, podent assolir dins l’escola diversos nivells com a afeccionats o bé seguint els plans d’estudi corresponents al grau elemental, mig i preparació a les proves d’accés a l’ESMUC o bé al CSM del Liceu.

La Masia del F.C. Barcelona
1702; Rehabilitació: 1966 i 1979La Masia, situada al costat de l’Estadi, és el bressol del planter blaugrana. Aquesta emblemàtica edificació, que forma part del patrimoni i història del Futbol Club Barcelona, és una antiga residència pagesa construïda el 1702.
En un primer moment, La Masia es va fer servir com a taller per a la confecció de la maqueta i sala de treball d’arquitectes i constructors, així també com a punt de partida de les visites d’altres personalitats i associats a les obres de construcció. Un cop inaugurat l’Estadi, el 24 de setembre del 1957, La Masia va tancar les seves portes esperant un destí. En el període presidencial d’Enric Llaudet aquest edifici es va remodelar i al mateix temps ampliar per albergar la seu social del club, que deixava la Via Laietana per traslladar-se al costat de l’Estadi. La nova seu social fou inaugurada el 26 de setembre de 1966.
L’any 1979 esdevé com a residència.
L’auge del club i la creació de diverses secretaries va determinar que La Masia no tingués cabuda suficient com a seu social, que novament va ser traslladada per la directiva d’Agustí Montal, ara al costat de la Pista de Gel. D’aquesta manera, La Masia quedava una altra vegada disponible per a un nou servei. El consell directiu de Josep Lluís Núñez, però, li va treure rendiment ben aviat. La Masia esdevindria la residència dels joves jugadors amb domicili allunyat de la nostra ciutat. Les obres d’adequació van efectuar-se amb molta rapidesa i el 20 d’octubre de 1979 s’inaugurava oficialment per al seu nou ús.
Així, l’objectiu d’aquesta residència ha esdevingut formar esportiva i intel·lectualment els joves que han deixat les seves famílies i les seves localitats per fer carrera al Barça.
La Masia consta de dues plantes i té 610 m2.