Món Disney

Cor Jove de l’orfeó Atlàntida

Dissabte, 8 de juny a les 18h

C. de l’Hospital, 56

Metro: L3  (Liceu)
Bus: 120

Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida
 
El Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida va ser creat el mes d’octubre de 2012 amb l’objectiu d’ampliar l’oferta de l’Orfeó i donar als joves un espai on gaudir de la música. Aquesta tasca va ser portada a terme per la Isolda Cabero, que va acceptar el repte d’arrencar i fer créixer aquest projecte amb molt d’entusiasme i professionalitat.
Actualment consta de 14 cantaires i anem incrementant el nombre amb el temps. Oferim un repertori actual i atractiu, formació de tècnica vocal i nocions de música en el que volem que sigui un projecte engrescador, i també volem forjar la nostra pròpia pedrera per consolidar el present i escriure el futur de la nostra entitat.
Ha ofert ja 21 concerts, forma part de la Federació de Cors Joves de Catalunya i participa dels tallers i actes que aqueta federació organitza.
Des de gener de 2017, el director titular és l’Arnau Roura, director de cor i arpista professional.

Jardins Rubió i Lluch – Biblioteca de Catalunya
Els Jardins de Rubió i Lluch es troben al pati de l’antic Hospital de la Santa Creu i la Casa de la Convalescència. El recinte està construït en diferents fases i estils que es remunten des del segle XV fins al XVII. L’antic Hospital de la Santa Creu a la Casa de la Convalescència va abandonar aquest emplaçament a finals del segle XIX i ara envolten el jardí entitats destacades com l’Institut d’Estudis Catalans, la Biblioteca de Catalunya, la Reial Acadèmia de Medicina i l’Escola Massana.