Títol

Cambos de Jazz Manouche de l’EMMCA Foto formacions

Dissabte 13 de juny a les 18h.

Carrer Barcelona, 130

L’Hospitalet de Llobregat

Cambos de Jazz Manouche de l’EMMCA
L’Escola de Música-Centre de les Arts és un nou model d’oferta pública d’educació artística amb la voluntat de projectar un espai on la formació, la creació, la pràctica i la difusió artística interactuïn en el territori.
L’objectiu de l’Escola de Música-Centre de les Arts és democratitzar l’accés a l’educació artística i construir major cohesió social a través de les arts.
La implantació de l’Escola de Música-Centre de les Arts s’està desenvolupant a la seu central i en diferents escoles d’educació infantil i primària i instituts d’educació secundària on es desenvolupen activitats d’educació artística dins i fora de l’horari escolar.

Jardins de Can Sumarro
Un espai amb música i ambient, tot envoltat d’un espai idil•lic per disfrutar d’una forma diferent de l’estiu a la ciutat de L’Hospitalet. t’ofereix la possibilitat d’escoltar música, copsar les noves tendències de moda al Mercat de Moda Jove o descubrir els grups més emergents de la música independent o simplement relaxar-te a la gespa. Nits màgiques als jardins de Can Sumarro.