APRENENT TOCANT

CLÀSSIC-POP-JAZZ

 

Baix elèctric, Guitarra elèctrica, Bateria i Veu

Violoncel i piano

Piano, Violí i Violoncel

COMBO I

Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les18h.

C/ Brusi 61

Bus: 16, 17
FGC: Padua, Pl Molina

Escola Música Esclat
L’escola va ser fundada l’any 1988, amb el compromís de mantenir un nivell òptim en l’ensenyament musical de totes les edats i especialitats. Oferim un ventall molt ampli de matèries, tant en la vessant clàssica com moderna. Som una escola oberta a tothom: petits, joves i grans, amb objectius ben diferents: sensibilització, per gaudir-ne, o bé per professionalitzar-se.L’Escola disposa d’un Pla d’Estudis ben elaborat, d’acord amb els plantejaments pedagògics de la LOE, de cada nivell d’estudis (Sensibilització – Bàsic – Aprofundiment – Avançat). La nostra línia pedagògica ha optat sempre per un mètode viu i actiu d’educació musical: el cant, les audicions, tallers, orquestrines, conjunt instrumentals, combos, son elements de treball des dels primers cursos. Un dels nostres objectius principals és que els nostres alumnes gaudeixin de la música a tots els nivells.

Jardins de Brusi – CC Casa Sagnier

El Centre Cívic Casa Sagnier és un equipament de difusió i de promoció cultural dedicat principalment als veïns i veïnes del barri del Districte de Sarrià-Sant Gervasi.Situat als jardins de Brusi, jardins de l’antiga propietat de l’arquitecte Enric Sagnier Villavecchia, alberga un Casal de Joves, un Punt d’Informacó Juvenil, un Casal Infantil, un projecte familiar de 0 a 3 anys i disposa d’una oferta cultural en forma de cursos i tallers de diverses temàtiques (noves tecnologies, art i creació, idiomes…) i dirigida a persones de totes les edats.

També oferim xerrades, actuacions musicals, cinema, rutes itinerants, exposicions, cessió d’espais i suport a les entitats del barri que estiguin interessades en els nostres serveis i a les quals els hi oferim recolzament a les seves activitats i els seus projectes. En l’últim any ens estem especialitzant en art tèxtil i en el moviment DIY (Do it your self).