Jardí dels Tarongers – 2024

SUMI Ensemble Simfònic

Ensemble de violins
Violoncels
Pianos

Dissabte 8 de juny a les 12h

C. de la Ràbida, 5

BARCELONA

Bus: 133

SUMI | Suzuki Music Institute 
El Suzuki Music Institute de Barcelona (SUMI) neix l’any 2014 com un espai obert per a tots els nens i nenes, i les famílies que estimen la música.
SUMI és més que una escola de música. És un projecte viu, fruit de la iniciativa de diversos professionals de l’ensenyament musical a Catalunya.
Tots s’han format específicament en diverses metodologies innovadores, l’eficàcia de les quals ha estat provada en l’àmbit internacional (Mètode Suzuki, Suzuki Early Childhood Education, Pedagogia Musical Willems, Music Mind Games, entre d’altres).
Els espais de SUMI són un punt de trobada, un lloc de treball que ens permetrà despertar i desenvolupar les capacitats i els potencials humans dels més petits a través de la vivència i la pràctica musical.

Jardí dels Tarongers
El Jardí dels Tarongers és un lloc d’acollida pels joves talents musicals.Aquest espai es va convertir a mitjans del segle XX, de la mà del mecenes Senyor Josep Bartomeu, en el centre vital de la vida musical de Barcelona, oferint a la ciutat l’oportunitat de conèixer els millors intèrprets i les obres dels millors compositors de tots els temps, amb versions inèdites i contrastades amb els criteris més exigents de la crítica del moment. La finca, d’estil noucentista està situada al carrer de la Ràbida número 5 de Barcelona.