De casa a Sud-amèrica

Coral i Piano Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 18h.

C. de la Ràbida, 5

Bus: 113

Cor NovAura
 

El Cor NovAura, és una coral de veus femenines format per 25 noies de 18 a 35 anys que canten principalment a tres veus. L’estil és d’una coral jove que es capaç d’interpretar des de estàndards del jazz, cançons de pop català i anglès, els principals “hits” dels espectacles musicals, fins a peces contemporànies de compositors catalans i d’altres països.

Els nostres concerts es caracteritzen per petites coreografies que acompanyen la peça on sempre interactuem amb el públic encoratjant-los a seguir alguna melodia, i alhora intercalem petites interpretacions escèniques entre cançó i cançó, per donar-li un toc amenitzat al nostre concert. Al nostre públic també hi assisteix gent jove que coneix bé les cançons que interpretem.
Bàsicament cantem acompanyats de piano, però també “a capella”.


Jardí dels Tarongers
L’Associació Jardí dels Tarongers i El Consell Català de la Música van reobrir la Casa Bartomeu, al Jardí dels Tarongers de Pedralbes a mitjans del 2014. Aquest espai es va convertir, a mitjans del segle XX, de la mà del mecenes Senyor Josep Bartomeu, en el centre vital de la vida musical de Barcelona. L’Associació Jardí dels Tarongers i el Consell Català de la Música reuneixen tots els esforços per poder mantenir l’objectiu d’oferir a joves músics la possibilitat de fer la seva aportació com a nous talents, amb el seu art i amb la seva capacitat creativa i interpretativa, amb l’obra dels grans músics de tots els temps.