CONCERT I ARRANJAMENTS DE MÚSICA PER BANDA

Banda de música Foto formacions

Dissabte 13 de juny a les 18:30h.

C. Sant Joan 27

Reus

Foto escola

Escola Municipal de Música Germans Arasa “Els Flarets”

La banda de l’escola de música es va crear l’any 2006 com a formació instrumental en 15 alumnes. Actualment consta de 35.Els objectius d’aquest grup instrumental es fonamenten principalment en complementar i fomentar la formació musical dels alumnes dels instruments de vent fusta, vent metall i percusió que participen activament en les activitats organitzades per l’escola de música. Durant el curs escolar es preparen 3 concerts de peces específiques per a banda o arranjaments de diferents estils musicals.

Aquesta formació instrumental és part de la tradició musical de les nostres terres, on quasi be no s’enten un acte socio-cultural, sense la participació de la banda de música.


Jardí de la Casa Rull
La Casa Rull, situada al carrer Sant Joan, és un edifici modernista de Lluís Domènech i Montaner construït l’any 1901. És de planta quadrangular, amb una façana al carrer i dues a un pati-jardí; això li dona una entitat volumètrica pròpia com de casa aïllada.El jardí de la Casa Rull acull activitats i espectacles emmarcats en diferents festivals i esdeveniments culturals i festius de la ciutat de Reus.