Títol

Formacions Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

C. Rector Planes 38

Felanitx

Conservatori Professional i Escola de Música i Dansa “Pare Aulí”
L’Ajuntament de Felanitx creà l’Escola de Música Pare Aulí l’any 1946. El fundador de l’Escola fou Bartomeu Oliver Martí.
L’any 1972 comença l’època moderna de l’Escola de Música la qual fou organitzada per Llorenç Siquier Mir i Bartomeu Artigues Febrer.
Durant tots aquets anys fou una escola on només s’impartien classes de llenguatge musical, instruments de vent i percussió per poder nodrir la Banda de Música. Però al llarg dels anys a anat ampliant la seva oferta educativa i en aquets moments també i podem trobar instruments de corda i piano.
L’any 1986 entra a formar part de la Xarxa d’Escoles de Música de la Conselleria d’Educació i Cultura.
L’any 2001 es converteix amb escola reconeguda per la Conselleria.
A partir de l’any 1999 fins el 2013 l’Escola està autoritzada a impartir els quatre primers cursos de l’ensenyament professional.
El quatre d’octubre de 2013 es creà el Conservatori Municipal de Felanitx que imparteix ensenyaments elementals i professionals de música.

Jardí Conservatori Professional i Escola de Música i Dansa “Pare Aulí”
L’escola de música està ubicada al voltant de l’antiga fàbrica d’electricitat de la ciutat.
L’edifici està considerat BIC.
És precisament en aquest edifici on actualment si ubica l’aula de Dansa del Conservatori.
Als seus voltants, a més dels edificis de nova construcció on si ubica el Conservatori Professional i l’Escola de Música, hi trobam el jardí ornamentat en diferents arbres i plantes singulars.
Per tal de poder-hi realitzar concerts i altres esdeveniments hi ha un escenari integrat dins l’entorn del jardí que fa agradable l’assistència a concerts dins aquest bonic espai.