LA DIADA DE LES EMOCIONS

Grup de guitarres de l’EMOG

Ensemble de clarinets de l’EMOG

Blueazz

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 11 de juny a les 18h.

Ptge. Méndez Vigo,5

Metro: Passeig de Gràcia (L2, L3, L4) – Girona (L4)
Bus: 20, 22, 24, 28, 39, 45, 47

Escola de Música de l’Orfeó Gracienc
 
L’Escola de Música de l’Orfeó Gracienc neix dins del marc d’aquesta entitat centenària per conduir i ampliar la demanda de formació musical dels seus cantaires. Creada formalment l’any 1975 pel mestre Pérez i Simó ha estat sempre una escola reconeguda pel Ministeri d’Educació i actualment, per la Generalitat de Catalunya.
La nostra metodologia innovadora, basada en la creació, permet aprendre música globalment respectant tots els ritmes d’aprenentatge. Per això, ensenyem música a persones de totes les edats i condicions. Oferim formació musical per tal d’accedir a ensenyaments professionals i superiors i també a qui vulgui gaudir de la música a qualsevol nivell.
Des d’un ensenyament fonamentat en l’alumne i la seva capacitat creativa, l’escola ofereix diferents itineraris formatius (coral, instrumental i personalitzat) a través dels quals tothom pot aprendre i, sobretot, gaudir de la música.

Istituto Italiano di Cultura di Barcellona
L’Istituto Italiano di Cultura di Barcellona és una Institució cultural de l’Estat italià que depèn del Ministeri d’Afers Estrangers. Fundat l’any 1950, l’Institut ocupa una artística torre de tres pisos, construïda l’any 1889 per a la família Amat i està catalogada en el Catàleg del Patrimoni arquitectònic de l’Ajuntament de Barcelona. L’edifici està situat en ple centre, a dos passos del prestigiós carrer de Barcelona, el passeig de Gràcia. L’activitat fonamental de l’Institut consisteix en la promoció i difusió de la llengua i la cultura italianes a través d’adequats cursos i manifestacions culturals, que es realitzen en col•laboració amb les Institucions catalanes.