EXPLORANT UN ALTRE BARRI

Grup de vent

Cor jove

Cor iccic

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 13 de juny a les 18h.

Passatge Méndez Vigo, 5

Metro: L2-L3-L4 (Passeig de Gràcia) – L4 (Girona)
Bus: 20, 22, 24, 28, 39, 45, 47, N2, N4 i N6

Virtèlia escola de música
 
Virtèlia, el Palau de les Virtuts, és l’escola que ensenya a aprendre a escoltar, a cantar, a tocar, a conjuntar, a conèixer, a gaudir i a estimar la música.
La música és present i ens acompanya en totes les manifestacions i moments cabdals de la nostra vida.
Seria avui molt difícil imaginar-nos un món sense música i la música ens ajuda a arribar ben endins de nosaltres mateixos.
L’objectiu de Virtèlia és fer una pedagogia musical alhora flexible i exigent, oberta a tothom i a tots els estils, segons les disposicions vigents del departament d’Ensenyament.
Fomenta la pràctica vocal i instrumental en grup i prepara i orienta els seus alumnes per a que assoleixin un bon nivell, fins i tot professional, sense perdre
l’il-lusió.
Virtèlia Escola de Música és escola de música autoritzada pel Departament
d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. També ha estat reconeguda com a centre examinador del Trinity College London.

Istituto Italiano di Cultura
L’Institut Italià de Cultura de Barcelona, organisme oficial de l’Estat italià, té per objectiu promoure i difondre la llengua i la cultura italiana en l’àrea de la seva competència (tot el llevant d’Espanya: Catalunya, Aragó, Comunitat Valenciana, Múrcia, Illes Balears i el Principat d’Andorra) a través de l’organització d’esdeveniments culturals per afavorir la circulació de les idees, de les arts i de les ciències.