CONCERT SIMFONIC

Coral INS Ramona Muntaner

Coral Esc Sant Pau

Coral Icaris

 

Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 17h.

Pl. Institut, s/n

Figueres
Coral INS Ramon Muntaner Coral Escola Sant Pau
Es va crear l´any 2000, i ha estat fundada i dirigida fins el curs passat per l´Ernest Pons. Enguany la professora Ioia Llauró és la directora.Han actuat sovint al mateix centre (Nadal,Sant Jordi i fi de curs). Ha participat en diverses trobades de corals de secundària (Terrassa, Granollers, Lleida, Tortosa…). Canten ocasionalment a Figueres a l´Ictineu, el Museu de l´Empordà, el Teatre Jardí, les esglésies de Sant Pere, la Immaculada i la Sagrada família, la Catequística, etc… Van participar en 8 ocasions al concurs ” Sons i cançons” i van quedar primers en 5 ocasions. La nostra coral està formada per 30 alumnes de l’escola Sant Pau, una escola pública de Figueres amb una gran història que mira cap a futur amb empenta i il•lusió i amb un especial interès per l’educació musical. Aquest any la celebrem el nostre 25è aniversari com a coral.Els cantaires són alumnes de primària d’entre sis i dotze anys.

Coral Icaris
L´Associació Coral Icaris és la continuació de l’antiga Coral Sant Jordi del antic Clup Sant Jordi de Figueres.Va ser fundada l’any 2014. Compta amb 21 cantants, tots de més de 65 anys
El nostre actual director és el Mestre Josep Maria Surrell
Cantem cançons tradicionals catalanes,sardanes, nadales, havaneres i també d’altres més actuals i la majoria en català.

 


INS Ramon Muntaner
L’institut Ramon Muntaner es va fundar com a Centre d’Humanitats l’any 1839. Ubicat en un antic convent franciscà que, des de la desamortització de Mendizabal era propietat de l’Ajuntament de Figueres, va esdevenir el primer centre no religiós d’ensenyament secundari d’Espanya. Va ser fundat pel pare González de Soto i al llarg de gairebé 175 anys d’història ha esdevingut un centre de referència; per les seves aules han passat un bon nombre d’il·lustres alumnes i professors. L’espai del claustre, que conserva la seva estructura original i està envoltat d’arbres centenaris, s’ha fet servir per a diversos esdeveniments ciutadans. Darrerament ha estat uns dels espais del festival musical Acústica.