L’INTERPRET AMB EL SIMFÒNIC AL IEI

L’Intepret Big Band

Combo Junior

Combo Rock

Combo Rumba

Combo Pop

Combo Jazz

Foto formacions

Dissabte 8 de juny a les 18h

Pl. de la Catedral, 2
Lleida

Escola de Música L’Intèrpret
L’Intèrpret és una escola de música i centre autoritzat de grau professional autoritzats per la Generalitat.
Des de la seva fundació, l’any 1997, ha estat pionera en impartir un ensenyament musical de qualitat en el qual les formacions instrumentals i vocals hi tenen un pes molt important.
S’hi poden cursar estudis d’escola de música, de conservatori, de teatre musical i so i tecnologia musical.
L’escola forma en 17 especialitats instrumentals i compta amb nombrosos grup instrumentals d’orquestra, big band, conjunt de guitarres, grup de percussió i corals.

IEI de la Diputació de Lleida (pati)
Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida és una institució de caràcter cultural que té la seu a l’antic Hospital de Santa Maria. L’edifici és una construcció del segle XV que s’emmarca dins del gòtic català i és pràcticament l’únic exponent del gòtic civil d’aquesta època que existeix a la Catalunya occidental.
Actualment, l’Institut d’Estudis Ilerdencs és un centre d’estudis modern i dinàmic amb una projecció cultural inqüestionable tant a nivell municipal com comarcal. Un espai de cultura convertit en un referent dins el món cultural, sobretot, dins el marc territorial de llengua catalana. La vocació de la Fundació va més enllà del marc estricte de la ciutat de Lleida perquè tot el territori de la demarcació que li és propi és objecte de la seva atenció.