VENTS I CORDES QUE EMOCIONEN

Grup de corda de l’EMOG

Grup de guitarres de l’EMOG

Grup de clarinents de l’EMOG

Foto formacions

Grup de clarinents de l’EMOG

Passeig de Gràcia 38-40

Metro: L2,L3 i L4 (Passeig de Gracia)
Bus: 7, 16, 17, 22, 24, 28, 39, 45, 47, 50, 54, 56 i 58

Escola de Música de l’Orfeó Gracienc
L’Escola de Música de l’Orfeó Gracienc neix dins del marc d’aquesta entitat centenària per conduir i ampliar la demanda de formació musical dels seus cantaires. Creada formalment l’any 1975 pel mestre Pérez i Simó ha estat sempre una escola reconeguda pel Ministeri d’Educació i actualment, per la Generalitat de Catalunya.
La nostra metodologia innovadora, basada en la creació, permet aprendre música globalment respectant tots els ritmes d’aprenentatge. Per això, ensenyem música a persones de totes les edats i condicions. Oferim formació musical per tal d’accedir a ensenyaments professionals i superiors i també a qui vulgui gaudir de la música a qualsevol nivell.
Des d’un ensenyament fonamentat en l’alumne i la seva capacitat creativa, l’escola ofereix diferents itineraris formatius (coral, instrumental i personalitzat) a través dels quals tothom pot aprendre i, sobretot, gaudir de la música.

Foto espai

Mandarin Oriental, Barcelona
Mandarin Oriental, Barcelona presenta una ubicació inmillorable al Passeig de Gràcia, prop de la Casa Batlló de Gaudí. Es troba en un elegant edifici de mitjans del segle XX amb un interior de marcat estil contemporani dissenyat per Patricia Urquiola. A un pas del bullici de Las Ramblas, del Barri Gòtic i de la gran multitud de llocs d’interès cultural de la ciutat, l’hotel ofereix 98 habitacions i suites amb un disseny que reflexa el caràcter dinàmic de Barcelona.
Amb una oferta gastronòmica inmillorable, podem gaudir de la cuina de Carme Ruscalleda al restaurant Moments, amb dues estrelles Michelin, i de Blanc Brasserie & Gatrobar, on hi trobarem una cuina mediterrània amb fusions asiàtiques. El Banker’s Bar, fa homenatge a la història de l’edifici incorporant les caixes originals de l’important banc que s’hi albergava. El jardí Mimosa es un autèntic pati interior de l’Eixample de Barcelona i el Terrat, es la zona perfecte per relaxar-se i contemplar les privilegiades vistes.