INFORMÀTICA MUSICAL EN DIRECTE

 

Programa Pendent Foto formacions

Dissabte 4 de juny a les 19h.

C. Marina 19-21

Metro: L4 (Ciutadella- Vila Olímpica)
Bus: 10, 14, 36, 41, 45, 57, 59, 71, 92 i 157

Foto escola

Audiobits
Audiobits és una acadèmia d’informàtica musical creada per Pilar Sancho i Alberto Mezquíriz, (productor, professor i músic, component de CaboSanRoque i La Increïble Història de Carles Carolina).
A Audiobits ens proposem que els nostres alumnes siguin capaços d’afrontar amb èxit la producció i mescla dels seus propis temes musicals mitjançant l’ús dels programes informàtics més coneguts: CUBASE, PROTOOLS i LOGIC Pro.
Fem cursos de producció musicals de 4 alumnes com a màxim amb aquests programes i també fem cursos de ABLETON LIVE, de DJ amb TRAKTOR Pro, taller de Mastering, de KONTAKT 4 i d’instruments virtuals.
Cada alumne compta amb el següent equipament: workstation core i5 (amb pantalla TFT 22,5”), interface de so AVID-DIGIDESIGN Mbox2, teclat controlador MIDI CAKEWALK-Roland A-300 Pro i auriculars AKG 44.Trobaràs la nostra acadèmia al c/ Sant Quintí 31, baixos, 08026 Barcelona i al web www.audiobits.es

Foto espai

Hotel Arts Barcelona
1991-1992- Bruce GrahamÉs un dels edificis emblemàtics de la Barcelona Olímpica. Es va edificar a l’entrada del Port que es va construir amb motiu dels Jocs Olímpics de 1992.
Presideix aquesta zona amb la veïna Torre Mapfre d’idèntica alçada, 154 metres, convertint-se en un dels edificis més alts del país.
Edifici d’acer i vidre estructural d’estètica ultramoderna, disseny que arriba als interiors realitzats pel grup novaiorquès Total Concept, utilitzant marbre, alumini i fusta. Inclou una col·lecció d’obres d’artistes contemporanis de primera fila.