Harlem Jazz Club* – 2023

Concert Cor A Tota Veu

Cor A Tota Veu

Divendres 16 de juny a les 20h

C. Comtessa de Sobradiel, 8

Reserva entrada

Metro: L3 (Liceu)
Bus: 59, 120, V13

A Tota Veu
A tota Veu és l’aula d’arts escèniques, situada entre els barris del Congrés i Vilapicina de Barcelona. Neix el 2021 de l’experiència i les ganes de fer arribar el teatre i la música a tothom. Es tracta d’un espai on divertir-se i aprendre a través del respecte, la socialització i la cooperació.

Oferim cursos de teatre musical per infants, joves i adults de totes les edats i també disciplines complementàries a aquesta pràctica teatral com ara veu, cant, bateria, cor, iniciació a la guitarra i al piano, llenguatge musical, sensibilització musical i interpretació.

La filosofia de l’espai A tota veu es basa en la certesa que tothom té art a dins i només cal trobar la manera d’expressar-lo. No volem deixar ningú enrere, som un espai per a tothom on trobar la veu de cadascú i poder dir la teva ben alt.


Harlem Jazz Club
Harlem Jazz Club és la sala més antiga de Catalunya, des de 1987 ha organitzat, innterrumpidamente, més de 8.500 concerts de diferents estils musicals. Jazz, blues, tango, flamenc, soul, funk, música afro, brasilera …Concebut com un espai de llibertat i transgressió artística en el seu escenari actuen artistes consagrats i també grups emergents tant de l’entorn immediat com internacionals.