CONCERT BLUES

Combo

Combo

Combo

Combo

Big Band

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 9 de juny a les 18h.

C. Comtessa de Sobradiel, 8

Metro: Liceu (L3)
Bus: 63 i 157

Escola Taller de Blues de Barcelona
 
L’Escola Taller de Blues de Barcelona, un projecte pioner al país, contribueix a omplir un buit històric respecte a la divulgació reglada d’aquest estil musical a la ciutat.
L’Escola troba la seva localització a les instal•lacions del Poble Espanyol, lloc emblemàtic de l’escena cultural de la ciutat, compartint situació amb l’Escola de Teatre i els gremis artesans; proximitat que dóna lloc a un ambient cultural únic a Barcelona.
En el programa d’estudis del nostre projecte  es posa especial èmfasi en les activitats col•lectives, com les formacions de grups musicals, que a la vegada fomenten el desenvolupament de les capacitats de treball en equip i les relacions personals.

Harlem Jazz Club
Harlem Jazz Club és la sala més antiga de Catalunya, des de 1987 ha organitzat, innterrumpidamente, més de 8.500 concerts de diferents estils musicals. Jazz, blues, tango, flamenc, soul, funk, música afro, brasilera …Concebut com un espai de llibertat i transgressió artística en el seu escenari actuen artistes consagrats i també grups emergents tant de l’entorn immediat com internacionals.