OBRIM ELS JARDINS D’UN NOU PALAU

Grups de Vent

Cor de la ICCIC
Cor Jove
Cor Juvenil Virtèlia

Corals Virtèlia

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 11 de juny a les 18h.

Carrer de Muntaner, 282

Metro: Passeig de Gràcia (L2, L3, L4) – Girona (L4)
Bus: 20, 22, 24, 28, 39, 45, 47, N2, N4 i N6

Virtèlia escola de música
 
Virtèlia, el Palau de les Virtuts, és l’escola que ensenya a aprendre a escoltar, a cantar, a tocar, a conjuntar, a conèixer, a gaudir i a estimar la música.
La música és present i ens acompanya en totes les manifestacions i moments cabdals de la nostra vida.
Seria avui molt difícil imaginar-nos un món sense música i la música ens ajuda a arribar ben endins de nosaltres mateixos.
L’objectiu de Virtèlia és fer una pedagogia musical alhora flexible i exigent, oberta a tothom i a tots els estils, segons les disposicions vigents del departament d’Ensenyament.
Fomenta la pràctica vocal i instrumental en grup i prepara i orienta els seus alumnes per a que assoleixin un bon nivell, fins i tot professional, sense perdre
l’il-lusió.
Virtèlia Escola de Música és escola de música autoritzada pel Departament
d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. També ha estat reconeguda com a centre examinador del Trinity College London.

Fundación Julio Muñoz Ramonet

El jardí de la Fundació Julio Muñoz Ramonet va ser projectat el 1916 pel paisatgista francès Juan-Claude-Nicolas Forestier, conservador dels parcs de París, per encàrrec de Ferran Fabra i Puig, segon marquès d’Alella. El 1945, Muñoz Ramonet va adquirir la propietat de la finca i entre 1956 i 1957 va encarregar la remodelació del jardí al paisatgista Joan Mirambell que va introduir algunes modificacions.

En la recuperació del jardí, l’objectiu principal de la Fundació ha estat mantenir l’esperit de Forestier respectant les modificacions introduïdes pel Mirambell. S’han mantingut i conservat arbres i plantes d’alt valor adequant l’espai enjardinat perquè puguin disfrutar-lo tots els ciutadans.

Aquest jardí significa una important incorporació als jardins històrics de la ciutat, com a exemple ben conservat dels jardins de la burgesia barcelonina de principis del segle XX.