Concert SIMFONIC

Orquestra

Grup Ukeleles

Batucada de Percussions

Grup de Cambra

Dissabte 8 de juny a les 18h

Pl. Poeta Marquina, 10
Girona

Escola de Música Preludi
L’escola de música Preludi és una escola que vetlla per la música com a art!, Espai d’emocions i desenvolupament personal. Els alumnes s’introdueixen al món dels sons des de molt petits jugant amb la música. És una escola de música que cerca les millors metodologies, sortint dels aprenentatges mecanitzats. L’eix principal és gaudir de la música en grup i per això té dues corals, la infantil amb més de 30 alumnes i el cor jove. També té una orquestra, on hi participen els alumnes d’instruments.
Us convidem al concert del festival SIMFONIC on podreu gaudir del concert de les corals!.

Fundació Valvi (Sala M. Martí i Pol)
Fundació Valvi destina els seus esforços a la promoció de la cultura:
A l’Espai d’Exposicions: temporals de pintura, escultura, fotografia, instal•lació…durant els mesos de setembre a juny amb una periodicitat de tres setmanes.
A la Sala M. Martí i Pol: presentacions de llibres, tant de les publicacions de la pròpia fundació, col•lecció anomenada Biblioteca Valvi- CCG, com d’altres editorials, recitals de poesia, actes d’ O.N.G. , col•laboracions amb l’UNESCO o bé conferències de caire cultural impartides per col•lectius del teixit social que ens demanen l’equipament.Els Pòdiums són audicions de diferents instruments interpretades pels alumnes del Conservatori de Girona i d’altres escoles de música de la ciutat, que d’aquesta manera tenen el seu primer contacte amb el públic.
Totes aquestes activitats es fan d’entrada lliure al públic i amb la cessió gratuïta de les nostres instal•lacions.