Instants Sifònics

Quartet de Guitarres

Grup de Cambra
Combo
Supercombo

Ensamble Instrumental i Vocal(“camins”)

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 18h.

Jaume I, 42

Girona

Foto escola

Aula Musical Girona
 
Som una Escola de Música, reconeguda pel Departament d’Ensenyament i amb 40 anys de funcionament a la ciutat de Girona. Durant tot aquest temps un dels nostres motors son les ganes de transmetre l’estimació i el respecte per la música i alhora oferir un bon ensenyament musical. Això implica molta música en conjunt: grups instrumentals de corda i de vent, corals de totes les edats, banda, marching banda grup de guitarres, combos… i paral•lelament una bona base de llenguatge musical. Tot això demana uns bons professionals al capdavant, que coneguin bé el món musical que ens envolta i sobretot amb moltes ganes de fer despertar la inquietud musical als alumnes. Tots ells formant-se dia a dia en els mètodes musicals més actuals, per poder aconseguir que els nostres alumnes sentint inquietud per la música i per l’instrument que trien en la seva formació. Aquest 2016 hem celebrat els 40 anys com escola a Girona, amb un concert al teatre Municipal i l’enregistrament en directe d’un cd.

Foto espai

Fundació Valvi
Fundació Valvi destina els seus esforços a la promoció de la cultura:
A l’Espai d’Exposicions temporals de pintura, escultura, fotografia, instal•lació…durant els mesos de setembre a juny amb una periodicitat de tres setmanes.
a la Sala M. Martí i Pol :
Presentacions de llibres, tant de les publicacions de la pròpia fundació, col•lecció anomenada Biblioteca Valvi- CCG, com d’altres editorials.
recitals de poesia, actes d’ O.N.G. , col•laboracions amb l’UNESCO o bé conferències de caire cultural impartides per col•lectius del teixit social que ens demanen l’equipament.
els Pòdiums són audicions de diferents instruments interpretades pels alumnes del Conservatori de Girona i d’altres escoles de música de la ciutat, que d’aquesta manera tenen el seu primer contacte amb el públic.
Totes aquestes activitats es fan d’entrada lliure al públic i amb la cessió gratuïta de les nostres instal•lacions.