CONCIERTO LA MÚSICA ES LO QUE SENTIMOS

Canto

Piano

Guitarra

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 11 de juny a les 18h.

C. Saridakis, 29

Palma de Mallorca

Academia Khrismusic y Marinaeduca
 
L’Acadèmia Khrismusic y Marinaeduca es va fundar a l’any 2011 amb l’idea de crear un centre on s’imparteixen classes de música i repàs escolar. Les classes de música són de piano, teclat modern, llenguatge musical, cant de diferents estils, iniciació a la guitarra, informàtica musical i també preparació a les proves d’accés al conservatori de música i si estan en ell reforcem el llenguatge musical i el piano. Es donen per totes les edats. Oferim Tallers de música per nens d’1 a 3 anys per desenvolupar les capacitats cognitives d’ells. Les classes poden ser individuals o grupals, màxim 4 alumnes, en els quals la metodologia impartida es individualitzada. També les matèries de repàs musical i escolar. L’Acadèmia KyM està al carrer Son Peretó nº11, situada en una zona tranquil•la a dins del parc Son Peretó prop de Son Moix. El nostre Telèfon 971783476 – 637492960.

Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca

La Fundació Pilar i Joan Miró, inaugurada el 1992 neix de la voluntat de l’artista de legar els seus tallers on treballa fa quasi 40 anys a la ciutat de Palma. Consta de tres edificis situats en 10.000 m2 de jardins d’escultures amb vistes al mar mediterrani:L’Edifici Moneo, seu de les exposicions, biblioteca i auditori.

Estudi Sert , taller de Miró per excel•lència dissenyat per l’arquitecte Josep Lluís Sert l’any 195. Son Boter, possessió mallorquina del segle XVIII on s’hi ubiquen els Tallers d’Obra Gràfica de Miró i on es poden contemplar els grafiti realitzats per Joan Miró a les seves parets.

Anualment es desenvolupa un extens programa d’exposicions i activitats culturals i educatives.