Cinemusic

Piano

Guitarra

Canto

Foto formacions

Dissabte 13 de juny a les 18h.

C. de Saridakis 29

Palma de Mallorca

Acadèmia Khrismusic y Marinaeduca
L’Acadèmia Khrismusic y Marinaeduca es va fundar a l’any 2011 amb l’idea de crear un centre on s’imparteixen classes de música i repàs escolar. Les classes de música són de piano, teclat modern, llenguatge musical, cant de diferents estils, iniciació a la guitarra, informàtica musical i també preparació a les proves d’accés al conservatori de música i si estan en ell reforcem el llenguatge musical i el piano. Es donen per totes les edats. Oferim Tallers de música per nens d’1 a 3 anys per desenvolupar les capacitats cognitives d’ells. Les classes poden ser individuals o grupals, màxim 4 alumnes, en els quals la metodologia impartida es individualitzada. També les matèries de repàs musical i escolar. L’Acadèmia KyM està al carrer Son Peretó nº11, situada en una zona tranquil•la a dins del parc Son Peretó prop de Son Moix. El nostre Telèfon 971783476 – 637492960.

Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca

La Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca és un lloc únic en el món: és un dels pocs museus que ofereix la possibilitat de contemplar l’atmosfera de creació de l’artista a través de la visió directa dels tallers en els quals Joan Miró va treballar des de 1956 fins a la seva mort, l’any 1983. Aquests tallers ens permetran conèixer-ne l’atmosfera de treball i reconstruir-ne el procés creatiu mitjançant la contemplació de les pintures i dels objectes i els estris de treball.Joan Miró (Barcelona, 1893 – Palma, 1983) i la seva esposa, Pilar Juncosa, l’any 1979 varen donar a la ciutat de Palma els tallers de Son Boter i el taller construït per J. L. Sert, edificis que constituïren el punt de partida d’aquesta Fundació.

Anys més tard, el 1992, s’hi afegí un nou edifici construït per l’arquitecte Rafael Moneo, com a seu de la Fundació. Les tres arquitectures estan envoltades de jardins de vegetació mediterrània, en els quals les escultures de Miró s’integren perfectament en la natura.

La voluntat de Miró era que la Fundació servís d’estímul i de referent per a les futures generacions d’artistes, i que fomentàs la investigació dels especialistes estudiosos de la seva obra, de manera que se superassin els esquemes museístics habituals i s’aconseguís un centre viu i dinàmic.