AQUAREL·LA MUSICAL

Pianos i Guitarres Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

C. de Saridakis 29

Palma de Mallorca
Foto escola
Centre d’Estudis Musicals Béla Bartók Escola de Música La Salle de Palma.
El Centre d’Estudis Musicals Béla Bartók, ubicat en el carrer Monterrey nº 19 de Palma de Mallorca, va ser creat al setembre de 1989 amb un objectiu pedagògic: ensenyar, a través del piano, la guitarra o el violí, a canalitzar les emocions mitjançant la música.
Sempre hem tingut molt present, malgrat que la música no necessita cap argument per demostrar la seva validesa, la importància de l’educació musical dins de la formació global de la persona. Tocar un instrument exercita el cervell i ajuda a estimular la intel•ligència general millorant també l’autodisciplina i l’autoestima.
A les nostres classes, des dels tres anys i sense límit d’edat, introduïm els nostres alumnes en el món musical d’una forma lúdica i natural. Compten amb un ensenyament individualitzat depenent de les seves inquietud, aptituds i possibilitats de temps per poder desenvolupar el seu aprenentatge musical.
Creada en el 1989, sempre ha estat lligada al Centre d’Estudis Musicals Béla Bartók compartint objectius pedagògics comuns.
La Salle creu en la formació integral dels seus alumnes i la música és un element més a tenir present dins la seva educació. Afavoreix el desenvolupament i la consideració de valors socials, humans i culturals, així com l’autocrítica i la tolerància cap a diferents manifestacions musicals. Ademés, també té en compte la feina en equip per aconseguir objectius comuns partint del respecte cap el silenci i el saber escoltar. Ajuda a assolir normes de convivència, respecte i tolerància.
Des de 2n d’infantil fins a 4t d’ESO, els alumnes interessats en adquirir una formació instrumental tenen la possibilitat de rebre classes de guitarra i piano.

Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca

La Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca és un lloc únic en el món: és un dels pocs museus que ofereix la possibilitat de contemplar l’atmosfera de creació de l’artista a través de la visió directa dels tallers en els quals Joan Miró va treballar des de 1956 fins a la seva mort, l’any 1983. Aquests tallers ens permetran conèixer-ne l’atmosfera de treball i reconstruir-ne el procés creatiu mitjançant la contemplació de les pintures i dels objectes i els estris de treball.Joan Miró (Barcelona, 1893 – Palma, 1983) i la seva esposa, Pilar Juncosa, l’any 1979 varen donar a la ciutat de Palma els tallers de Son Boter i el taller construït per J. L. Sert, edificis que constituïren el punt de partida d’aquesta Fundació.

Anys més tard, el 1992, s’hi afegí un nou edifici construït per l’arquitecte Rafael Moneo, com a seu de la Fundació. Les tres arquitectures estan envoltades de jardins de vegetació mediterrània, en els quals les escultures de Miró s’integren perfectament en la natura.

La voluntat de Miró era que la Fundació servís d’estímul i de referent per a les futures generacions d’artistes, i que fomentàs la investigació dels especialistes estudiosos de la seva obra, de manera que se superassin els esquemes museístics habituals i s’aconseguís un centre viu i dinàmic.