Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca- 2017

Alumnes d’iniciació a l’instrument

Alumnes de Percussió

Orquestra infantil Quatre42

Orquestra juvenil Quatre42

Orquestra Adult Quatre42

Orquestra Quatre42

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 18h.

C/ Sant Roc, 4

Palma de Mallorca

Quatre 42, Escola de Música
 
 El LA és la sisena nota de l’escala musical de Do Major. Però igual que en altres camps (longitud, volums, pesos, capacitats, etc.) els músics necessitem un LA que ens serveixi de patró i que sigui per tots el mateix. Aquest patró s’anomena LA, i ha tingut al llarg de la història diverses maneres d’afinar-se. L’actual i més estesa és la que té 442Hz, que significa 442 hertz o unitats de freqüència. Ara ja sabeu el que amaga el nostre nom!
L’escola de música Quatre 42 és una escola fundada l’any 2002 amb molta il•lusió i ganes de fer una escola de música de qualitat. S’hi ofereixen molts tipus i estils d’ensenyaments: classes individuals, col•lectives, orquestres, música moderna… Vine a conèixer-nos

Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca

La Fundació Pilar i Joan Miró, inaugurada el 1992 neix de la voluntat de l’artista de legar els seus tallers on treballa fa quasi 40 anys a la ciutat de Palma. Consta de tres edificis situats en 10.000 m2 de jardins d’escultures amb vistes al mar mediterrani:L’Edifici Moneo, seu de les exposicions, biblioteca i auditori.

Estudi Sert , taller de Miró per excel•lència dissenyat per l’arquitecte Josep Lluís Sert l’any 195. Son Boter, possessió mallorquina del segle XVIII on s’hi ubiquen els Tallers d’Obra Gràfica de Miró i on es poden contemplar els grafiti realitzats per Joan Miró a les seves parets.

Anualment es desenvolupa un extens programa d’exposicions i activitats culturals i educatives.

 

«>