Virtèlia als Jardins Muñoz Ramonet

Orquestra Mixta Virtèlia

Virtelians Ensemble

Cor Jove Virtèlia

Dissabte 8 de juny a les 18h

C.Muntaner, 282

FGC: S1, S2, S5, S6, S7, L7
Bus: 27, 68, V11, V13

Virtèlia escola de música
 
Virtèlia, el Palau de les Virtuts, és l’escola que ensenya a aprendre a escoltar, a cantar, a tocar, a conjuntar, a conèixer, a gaudir i a estimar la música.
La música és present i ens acompanya en totes les manifestacions i moments cabdals de la nostra vida.
Seria avui molt difícil imaginar-nos un món sense música i la música ens ajuda a arribar ben endins de nosaltres mateixos.
L’objectiu de Virtèlia és fer una pedagogia musical alhora flexible i exigent, oberta a tothom i a tots els estils, segons les disposicions vigents del departament d’Ensenyament.
Fomenta la pràctica vocal i instrumental en grup i prepara i orienta els seus alumnes per a que assoleixin un bon nivell, fins i tot professional, sense perdre l’il-lusió.
Virtèlia Escola de Música és escola de música autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. També ha estat reconeguda com a centre examinador del Trinity College London.

Fundació Julio Muñoz Ramonet
Es tracta d’un exemple de jardí històric de 3.568 m2, que s’ha conservat en molt bon estat. Va ser creat i remodelat per dos grans dissenyadors, Jean-Claude-Nicolas Forestier, autor del jardí original, i anys més tard Joan Mirambell.