TARDA AMERICANA

Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 9 de juny a les 18h.

C.Muntaner, 282

Metro: Passeig de Gràcia (L2, L3, L4) – Girona (L4)
Bus:  20, 22, 24, 28, 39, 45, 47, N2, N4 i N6

Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida
 
El Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida va ser creat el mes d’octubre de 2012 amb l’objectiu d’ampliar l’oferta de l’Orfeó i donar als joves un espai on gaudir de la música. Aquesta tasca va ser portada a terme per la Isolda Cabero, que va acceptar el repte d’arrencar i fer créixer aquest projecte amb molt d’entusiasme i professionalitat.
Actualment consta de 14 cantaires i anem incrementant el nombre amb el temps. Oferim un repertori actual i atractiu, formació de tècnica vocal i nocions de música en el que volem que sigui un projecte engrescador, i també volem forjar la nostra pròpia pedrera per consolidar el present i escriure el futur de la nostra entitat.
Ha ofert ja 21 concerts, forma part de la Federació de Cors Joves de Catalunya i participa dels tallers i actes que aqueta federació organitza.
Des de gener de 2017, el director titular és l’Arnau Roura, director de cor i arpista professional.

Fundació Julio Muñoz Ramonet
El jardí de la Fundació Julio Muñoz Ramonet, és un jardí històric dissenyat per Jean-Claude Forestier (conservador dels parcs de París), cap el 1916 i remodelat, entre 1956-1957, per Joan Mirambel i Ferran.